Thursday , 28 March 2024

Δύο οι νεκροί από τον “Ιανό”

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών από τον “Ιανό” να ανέρχεται σε δύο.

Πρόκειται για 63χρονο κτηνοτρόφο, αλβανικής καταγωγής, τον οποίο αναζητούσε ο γιός του από χθες, καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο 63χρονος βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιό του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Στο μεταξύ, κορυφώνεται η αγωνία για την 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι. Σύμφωνα με το mouzakinews.gr, πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο που έπεσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού χθες βράδυ στο Μουζάκι, στην περιοχή των παλιών σφαγείων, αλλά αγνοείται η οδηγός.

Επίσης, εγκλωβισμένο βρίσκεται ζευγάρι ηλικιωμένων στο σπίτι του στο χωριό Καστανιά του Δήμου Καρδίτσας, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας έπεσε η στέγη την ώρα που κοιμόντουσαν. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Καρδίτσας προσπαθεί να φτάσει στο σημείο για να απεγκλωβίσει τους δύο ηλικιωμένους.

(Στη φωτογραφία οι πλημμύρες στην Καρδίτσα σήμερα το πρωί, προέλευση meteo hellas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *