Tuesday , 23 April 2024

Δώρο 600.000 ευρώ από τη ΜΕΒΓΑΛ σε όλους τους εργαζομένους της

Σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνονται επτά δεκαετίες (70 χρόνια) από την ίδρυση της ΜΕΒΓΑΛ και η ιστορική γαλακτοβιομηχανία της Β. Ελλάδας, που κατάφερε να αφήσει πίσω της τις δυσκολίες και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις επιδόσεις και τα οικονομικά της μεγέθη, που διαρκώς βελτιώνονται, αναγνωρίζοντας τη μέγιστη συμβολή των εργαζομένων της στην ανάκαμψη και επαναφορά στην κερδοφορία διέθεσε το ποσόν των 600.000 ευρώ στους εργαζομένους της.

Σε μία σύντομη τελετή και με αρκετή συγκίνηση η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου,  ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός», κ. Βασίλη Ζωγραφίδη,  για την πρωτοβουλία της εταιρείας και ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη και το ζήλο που έδειξαν να παραμείνει η ΜΕΒΓΑΛ όχι μόνο ζωντανή αλλά και υγιής.

«Η εταιρεία μας με μεγάλη χαρά σας κάνει αυτό το δώρο, πρώτα γιατί πραγματικά το αξίζετε, αλλά και γιατί ως Διοίκηση θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να ανταποδίδουμε στους εργαζόμενους τα αποτελέσματα που έρχονται μέσα από τη δική τους δουλειά, διατηρώντας μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και επωφελή για όλες τις πλευρές. Εύχομαι με την ίδια πίστη και την ίδια αγάπη να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον!» τόνισε η κα.Χατζάκου μιλώντας στους εργαζομένους της εταιρείας, που έκαναν αποδεκτή την αναγγελία με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *