Wednesday , 24 April 2024

Δ.Γάκης : “Το ότι η Pfizer ζητά και τρίτη δόση εμβολίου επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο είναι ατελές και δε σταματά τη μετάδοση”

Σε θέση μάχης βρίσκονται εκ νέου οι φαρμακοβιομηχανίες προκειμένου να βάλουν τροχοπέδη στην ανεξέλεγκτη διασπορά της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ. Ήδη, Pfizer και ΒioNTech έβαλαν στα σκαριά νέο εμβόλιο που θα μας θωρακίζει από αυτήν. Ταυτόχρονα, θα ζητήσουν έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για τρίτη, ενισχυτική δόση του διαθέσιμου εμβολίου τους, που θα χορηγείται έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση. 

“Τώρα η Pfizer μας λέει ότι η ανοσία του εμβολίου διαρκεί έξι μήνες και πρέπει να γίνει τρίτη δόση” αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook o πρώην διοικητής ΑΧΕΠΑ και χειρουργός μεταμοσχεύσεων Δημήτρης Γάκης και προσθέτει : “Με επιβεβαιώνει! Θυμίζω ότι λέω , εδώ και μήνες, ότι πρόκειται για ΑΤΕΛΕΣ εμβόλιο που δεν σταματά την μετάδοση, δεν προλαμβάνει την νόσηση , διαρκεί λίγο, και έχει πολύ δύσκολη διαχείριση γιατί θέλει ψύξη -80οC . Εξάλλου και η μελέτη του είχε εστιαστεί στο ότι προλαμβάνει την βαρειά νόσηση και τον θάνατο”.

Ο ίδιος επισημαίνει οτι το εμβόλιο με αυτά τα μειονεκτήματα, δεν είναι δυνατόν να παράξει τείχος ανοσία και ήδη όπως τονίζει η αποτελεσματικότητα του έπεσε στην Δέλτα από 95% σε 64%.

“Αφήστε ότι για τους κορωνοϊούς δεν υφίσταται τείχος ανοσίας. Τώρα, η ίδια η εταιρεία μας λέει ότι διαρκεί 6 μήνες και χρειάζεται τρίτη δόση. Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι τόσον αυτή όσο και οι πολιτικοί και επιστημονίζοντες «διαφημιστές» της, παραπληροφορούσαν τον κόσμο με δηλώσεις περί απόλυτης προστασίας και μεγαλύτερης διάρκειας ανοσίας από … την φυσική νόσηση . Αντέδρασε ακόμη και το CDC! Φυσικά οι Βρετανοί το απέρριψαν με προσβλητικό , για την εταιρεία, τρόπο” κλείνει την ανάρτησή του ο κ. Γάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *