Friday , 29 March 2024

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ανάπτυξη με επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε νέες περιοχές και το 2020

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται η χρονιά για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μετά την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων και την απόλυτη τήρηση του Προγράμματος Ανάπτυξης για την τροφοδότηση του δικτύου διανομής σε νέες περιοχές.


Σε εκδηλώσεις που πραγματοποίησε η εταιρεία σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία με το προσωπικό της ενόψει των εορτών, ο γενικός διευθυντής, Λεωνίδας Μπακούρας παρουσίασε μια σύντομη αποτίμηση της τελευταίας τριετίας και ειδικότερα του 2019 και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αναμένονται για το 2020.

Αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση ακόμα μιας επιτυχημένης χρονιάς και για τη συνέπειά του απέναντι στις αξίες της διαφάνειας, της αμεροληψίας και του επαγγελματισμού, ο κ. Μπακούρας υπογράμμισε ότι το 2019 αναμένεται να «κλείσει» για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ με καθαρά κέρδη μετά φόρων ύψους πάνω από 17,5 εκατ. ευρώ, συνεχίζοντας την εφαρμογή των χαμηλότερων τιμολογίων διανομής στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα του άρτιου και ολοκληρωμένου προγράμματος επενδύσεών της.

Στη συνέχεια ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ έθεσε τις προκλήσεις για τη νέα χρονιά, τονίζοντας πως στο πλαίσιο της αύξησης της διείσδυσης του φυσικού αερίου στις περιοχές της αδείας, η εταιρεία συνεχίζει να υλοποιεί το επενδυτικό της πρόγραμμα με βάση τεχνικά και οικονομικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα των επενδύσεων για την τροφοδότηση των υφιστάμενων και νέων περιοχών.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου μοντέλου εφαρμογών θα αποτελέσει σημαντικό μέρος της επερχόμενης χρονιάς.

Από τη μεριά του, το προεδρείο των εργαζομένων ανέφερε ότι η διοίκηση έχει οδηγήσει την ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε επιτυχή αποτελέσματα με τη στρατηγική που ακολουθεί και λειτουργεί πραγματικά με γνώμονα την ανάπτυξη της εταιρείας, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα σεβασμό στους εργαζομένους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *