Εθνικές Εκλογές 2019: Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ...

Εθνικές Εκλογές 2019: Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε

439
SHARE

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, προσφέρει στους επιβάτες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που θα ταξιδέψει για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, 7ης Ιουλίου 2019.

Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.  
Έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται, επίσης, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, καθώς και σε εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που   πραγματοποιούνται από 5 έως και τις 9 Ιουλίου 2019 και χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δεν ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet.

LEAVE A REPLY