Thursday , 28 March 2024

Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Προκήρυξη για 31 θέσεις

Προκήρυξη για τη στελέχωσή της με προσωπικό συγκεκριμένων προσόντων, εμπειρίας και δεξιοτήτων σε σχέση με την αποστολή και τους επιχειρησιακούς στόχους της δημοσίευσε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ).

Η νεοσύστατη Αρχή δηλώνει πως επιθυμεί να προσελκύσει στελέχη του Δημοσίου που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε έναν νευραλγικό τομέα για την καθημερινότητα των πολιτών και να συμβάλουν στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου της για την ενίσχυση της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, προτίθεται να καλύψει με απόσπαση 31 θέσεις για τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Οι θέσεις για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είναι 11 θέσεις ΠΕ, τρεις θέσεις ΤΕ, εννέα θέσεις ΔΕ, τρεις θέσεις ΥΕ με έδρα την Αθήνα, καθώς και δύο θέσεις ΠΕ και τρεις θέσεις ΔΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@gedd.gr και βρίσκεται αναρτημένη στους ιστότοπους www.aead.gr (αρχική σελίδα ΕΑΔ), www.gedd.gr, www.seedd.gr, www.gsac.gov.gr και minadmin.ypes.gr και στο πρόγραμμα Διαύγεια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Αρχής, στα τηλέφωνα 210 6470370 (εσωτ. 251, 252 & 150), ταχυδρομική διεύθυνση Λένορμαν 195 & Αμφιαράου, Τ.Κ. 10442, Αθήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *