Με «χαμηλές» ταχύτητες κινούνται και σήμερα τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στις παράπλευρες οδούς και στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών λόγω των εργασιών που εκτελούν συνεργεία της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Κλειστή η δεξιά λωρίδα στις δύο κατευθύνσεις
Μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 30 Απριλίου θα διαρκέσουν οι εργασίες συντήρησης και κοπής πρασίνου κατά μήκος της εθνικής οδού 2 Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Ν. Ρυσίου (Χ.Θ. 18+850) έως το ύψος του κυκλικού κόμβου (ΚΚ) Κασσανδρείας (Χ.Θ. 23+650). Οι εργασίες πραγματοποιούνται από τις 6.30 το πρωί κάθε μέρα –εκτός του σαββατοκύριακου- στο έρεισμα του συγκεκριμένου οδικού τμήματος με αποκλεισμό ανά κατεύθυνση και τμηματικά της δεξιάς λωρίδας του δρόμου.
Ολοκληρώνονται τα έργα στις παράπλευρες οδούς
Ολοκληρώνονται σήμερα, Παρασκευή 25 Απριλίου, οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών του οδοστρώματος επί της παράπλευρης οδού της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στη Χ.Θ. 38+000 και επί της παράπλευρης οδού της επαρχιακής οδού Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας), στη Χ.Θ. 3+500, στη διασταύρωση προς το κάμπινγκ που υπάρχει στην περιοχή. Οι εργασίες εκτελούνται στο δυτικό παράπλευρο οδικό δίκτυο (SR) με αποκλεισμό τοπικά της λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά. Δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία σε κανένα ρεύμα και θα διενεργείται εναλλάξ με τη βοήθεια σηματωρών. Τα συνεργεία που εκτελούν τα έργα είναι κινητά και το χρονικό διάστημα αποκλεισμού κάθε οδικού τμήματος είναι σχετικά μικρό. Ήδη υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.