Wednesday , 15 July 2026

Εισαγγελέας για συνωστισμό σε ταράτσα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας κι εμφανίζει συνωστισμό ατόμων στην ταράτσα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, για να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για «κορωνοπάρτι» εργαζομένων του νοσοκομείου ανήμερα της Τσικνοπέμπτης. Το αδίκημα που ερευνάται είναι αυτό της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Για την ίδια υπόθεση, η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ήδη εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η συνάθροιση και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος.

Check Also

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους δράστες για την επίθεση με γκαζάκια και το θάνατο της Βάγιας Νέστορα

Τον δρόμο της φυλακής πήραν οι δύο, ο 29χρονος και η 26χρονη, από τους τρεις …