Friday , 26 April 2024

Εκλογές 2023: Πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στις επτά το απόγευμα θα κλείσουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές και οι πολιτικοί αρχηγοί είναι έτοιμοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ψηφίσει στις 12:00 το μεσημέρι στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στις 09:30 το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στο 27o και 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών στην Κυψέλη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ψηφίσει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:00 το πρωί στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας).
Ο γραμματέας και επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στο Πέραμα στη λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *