Friday , 26 April 2024

Ελένη Χρονοπούλου: Ποια είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση

Η Ελένη Χρονοπούλου σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στο διεθνές και ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Βέλγιο. Εργάστηκε ως νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενώ πλέον είναι υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δικηγόρος στο επάγγελμα και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση και κακοποίηση.

Ενεργή η δράση της στην πολιτική
Η Ελένη Χρονοπούλου είναι μία νέα γυναίκα με ενεργή δράση στην πολιτική. Η επαγγελματική ιδιότητά της και η ενασχόληση με τα κοινά δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στην καταγγελία της εναντίον του ηθοποιού και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.
Τότε, η καταγγέλλουσα εργαζόταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως υπάλληλος της Ευρωβουλής και, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό. Η καταγγελία έγινε το 2020 και, όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ στέλεχος του οποίου είναι η κυρία Χρονοπούλου, αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα.

«Φαβορί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας»
Μάλιστα, η επιλογή της στην τέταρτη θέση όσον αφορά τη σειρά κατάταξης μεταξύ των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και το γεγονός ότι ήταν μπροστά από άλλα πιο γνωστά πρόσωπα με χρόνια και χιλιόμετρα στην πολιτική και στο κόμμα είχε προκαλέσει αίσθηση και θεωρήθηκε έμπρακτη απόδειξη της εκτίμησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στο πρόσωπό της. Η Ελένη Χρονοπούλου θεωρείται φαβορί για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος καθώς ήταν εκπρόσωπος του απόδημου ελληνισμού. Μάλιστα, σε άρθρο της στα «Νέα» είχε μιλήσει για τους νέους που έφυγαν στο εξωτερικό, λέγοντας πως όσοι έφυγαν θεώρησαν ότι η χώρα τους τους φέρθηκε άδικα αλλά και όσοι έμειναν αισθάνθηκαν ότι σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης βιώνοντας ακόμα μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *