Friday , 26 April 2024

Ενάμισι μήνα έκανε να παραδοθεί επιστολή από τη Θεσσαλονίκη στη…Θεσσαλονίκη

Ούτε πέντε, ούτε δέκα, ούτε έστω 15 ημέρες, αλλά ενάμισι μήνα (!) έκανε να παραδοθεί από τα ΕΛΤΑ επιστολή εταιρείας του χώρου της ενέργειας, που εκδόθηκε στη Θεσσαλονίκη, προς πελάτισσά της και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρθηκε μάλιστα σχετικά στο Thesseconomy.gr από την παραλήπτρια, η επιστολή αφορούσε ενημέρωση-προειδοποίηση για δικαστική διεκδίκηση οφειλής (σ.σ. ύψους 125 ευρώ), της οποίας όμως σημαντικό μέρος η ίδια είχε ήδη αποπληρώσει στο μεταξύ διάστημα.

Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ημερομηνία σύνταξης την 27η Μαΐου, παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ όπως αναγράφεται στον φάκελο την 1η Ιουνίου και παραλήφθηκε από την ίδια μόλις σήμερα το πρωί, δηλαδή στις 13 Ιουλίου-έναν μήνα και 13 ημέρες μετά την αποστολή του. Η ίδια επικοινώνησε τηλεφωνικά και υπέβαλε τα παράπονά της σε στέλεχος της εταιρείας ενέργειας, από την οποία και επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα δικαστικής διαμάχης, ούτε διακοπής της παροχής, καθώς είχε ήδη αποπληρώσει στο μεταξύ διάστημα μέρος της οφειλής.

Το “κερασάκι” στην υπόθεση είναι ότι η επιστολή προειδοποιούσε για δικαστική διεκδίκηση της οφειλής εάν αυτή δεν αποπληρωνόταν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα έκδοσής της…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *