Friday , 19 April 2024

Ενιαίο σχέδιο για την αξιοποίηση του Ολύμπου, προτείνει ο Θεόδωρος Καράογλου

Την ανάγκη εκπόνησης ενός ενιαίου σχεδίου για την τουριστική αξιοποίηση του  Ολύμπου που αποτελεί το brand name του νομού Πιερίας, υπογράμμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

Στις επαφές που είχε με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού, ο κ. Καράογλου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «μέσα από συλλογική προσπάθεια η Πιερία μπορεί να εξελιχθεί σε επίκεντρο πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης».

Κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις των εξαγωγικών επιχειρήσεων εμφιάλωσης νερού «ΔΙΟΣ» και «ΖΕΥΣ ακτινίδια Α.Ε.», ο κ. Καράογλου  συζήτησε με τις διοικήσεις και συνομίλησε με το προσωπικό, αναλύοντας τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για τη μείωση της φορολογίας, την τόνωση της παραγωγής και τη στήριξη του εγχώριου επιχειρείν.                                                    

Μάλιστα, επισήμανε ότι η σημαντική βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος σε όλη τη χώρα πιστοποιεί πως η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά και τόνισε πως η ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας είναι η μόνη λύση για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Χάρη σε εσάς η Ελλάδα σήμερα ανακάμπτει γιατί στα δύσκολα χρόνια της κρίσης υπήρξαν ελληνικά χέρια που δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, ελληνικά προϊόντα που ξεχώρισαν και συνεχίζουν να ξεχωρίζουν ανά τον κόσμο και ελληνικές ιδέες που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τη διαφορά. Ευθύνη μας είναι να αναζωογονήσουμε τις δυνάμεις της τοπικής αγοράς, ενθυμούμενοι ότι ανάπτυξη για όλους σημαίνει και ανάπτυξη της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας», επισήμανε ο υφυπουργός Εσωτερικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *