Friday , 29 March 2024

Εντός των επόμενων ημερών η αλλαγή διοίκησης στον ΟΑΣΘ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα αλλάξει η διοίκηση του ΟΑΣΘ «είτε ο κ. Παππάς είναι στη Θεσσαλονίκη είτε όχι». Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (24/7) στην τηλεόραση του Σκάι.

Μάλιστα όπως εξήγησε ο υφυπουργός πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παπάς έστειλε στη νέα ηγεσία του υπουργείου επιστολή με διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός και «ουσιαστικά υπέβαλε έμμεσα την παραίτησή του και μας ενημέρωνε ότι θα λείψει για λίγες μέρες από τη Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ακόμη ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εκ νέου εμπλοκής ιδιωτών στον ΟΑΣΘ, αλλά, ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στο προηγούμενο καθεστώς». Ανέφερε επίσης ότι ποτέ δεν αποδόθηκε από τα αρμόδια υπουργεία στους συγκοινωνιακούς οργανισμούς το κονδύλι για τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων και άλλων κατηγοριών πολιτών που κινούνται δωρεάν ή με μειωμένο εισιτήριο.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη όλες οι διοικήσεις των Οργανισμών θα αξιολογηθούν αλλά σε κάθε περίπτωση οι θέσεις αυτές είναι πολιτικές και θα πρέπει να αλλάξουν, είπε. Διευκρίνισε επίσης ότι το υπουργείο θα δώσει προτεραιότητα στην απλοποίηση των διαδικασιών για την ίδρυση και λειτουργία των υδατοδρομίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *