Ενώνουν δυνάμεις οι Ασφάλειες Νταλιάνη και η Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Βόρεια Ελλάδα

Ενώνουν δυνάμεις οι Ασφάλειες Νταλιάνη και η Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Βόρεια Ελλάδα

414
SHARE

Σε στρατηγική συνεργασία σε παραγωγική βάση στην ασφαλιστική αγορά της Βόρειας Ελλάδας προχωρούν το ιστορικό γραφείο Ασφαλειών της Θεσσαλονικης Νταλιάνη (Νταλιάνη Ασφάλειες Ε.Π.Ε.) και η Interasco Α.Ε.Γ.Α.

«Κοινές συνιστώσες στη συνεργασία αυτή είναι ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και αξίες. Οι οικογένειες Σαια – Νταλιάνη έχουν ιστορία ετών στον ασφαλιστικό χώρο και έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του ΣΕΜΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων). Μέσα από την εν λόγω συνεργασία θα υπάρξουν μεγάλες προοπτικές”, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α., κ.Κάρολος Σαΐας, σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, ενώ η πρόεδρος της
Νταλιάνη Ασφάλειες Ε.Π.Ε., κα.Αγγελική Νταλιάνη, επισήμανε την κοινή κουλτούρα, κοινές αξίες και αρχές των δυο εταιρειών και των δυο οικογενειών που έχουν στενούς δεσμούς δεκαετιών, απευθύνοντας το μήνυμα “Νταλιάνη και Interasco μαζί στη Θεσσαλονίκη τώρα”.

Οι δυο εταιρείες συστεγάζονται στα γραφεία της Interasco και ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής των Ασφαλειών Νταλιάνη αναμένεται να κατευθυνθεί στην Interasco.

LEAVE A REPLY