Friday , 29 March 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο ο ανήλικος καταδιωκόμενος

Με επεισοδιακή καταδίωξη ξεκίνησε η νέα εβδομάδα σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε σε πολύ σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου “πρωταγωνιστή” που προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικό, από πυρά των αστυνομικών. Ο νεαρός, που σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός άνδρας – σύμφωνα με πληροφορίες ανήλικος Ρομά – πήγε να βάλει βενζίνη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού και αφού έβαλε καύσιμα, έφυγε δίχως να πληρώσει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ακολούθησε επιχείρηση αναζήτησής του.

Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα και ξεκίνησε καταδίωξη σε αρκετά μεγάλη απόσταση καθώς το όχημα είχε φτάσει από την Μοναστηρίου μέχρι τη Συμμαχική Οδό. Ο οδηγός προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό για να ξεφύγει, αλλά τελικά  στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ (σ.σ. από την οποία προέρχεται και η συνημμένη φωτογραφία) κατά την διάρκεια της καταδίωξης σημειώθηκαν πυροβολισμοί από την πλευρά των αστυνομικών, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο νεαρός οδηγός έφερε πάνω του όπλο και απάντησε στα αμυντικά πυρά των αστυνομικών, όπως και το εάν προσέκρουσε στον τοίχο επειδή είχε ήδη χτυπηθεί από την σφαίρα στο κεφάλι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *