Saturday , 20 April 2024

Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Αλλος ένας διακινητής αλλοδαπών έπεσε, έπειτα από καταδίωξη, στα χέρια της αστυνομίας, που συνέλαβε και τον συνεργό του.

Το εμφανώς έμφορτο με άτομα όχημα που οδηγούσε ο εν λόγω 35χρονος Σύρος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, χθες το μεσημέρι, καθώς, το οποίο αποβίβασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς (στροφή Πενταλόφου) δώδεκα αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, τους οποίους παρέλαβε 19χρονος αλλοδαπός συνεργός του. Σε έρευνα στην αποθήκη, εντοπίστηκαν άλλοι 13 αλλοδαποί, από το Ιράκ και το Ιράν. Εν συνεχεία, ο 35χρονος κατευθύνθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων-πλυντήριο στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου αποβιβάστηκε από το όχημα και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίστασή του.

Κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παράνομη είσοδο στη χώρα, πλαστογραφία και αντίσταση, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *