Thursday , 28 March 2024

Επενδύσεις 4 εκατ. ευρώ της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο δήμο Καρδίτσας για επέκταση του δικτύου και νέες συνδέσεις

Πάνω από 70% είναι σήμερα το ποσοστό διείσδυσης του φυσικού αερίου στο δήμο Καρδίτσας.

Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ,Λεωνίδας Μπακούρας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλειο Τσιάκο και μέλη της δημοτικής αρχής, την επόμενη πενταετία προβλέπεται να επενδυθούν κεφάλαια που ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ για επέκταση του δικτύου και για νέες συνδέσεις στο δήμο, ικανοποιώντας τα αιτήματα των δημοτών.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Μπακούρας στην ενεργοποίηση της τροφοδοσίας των «Κήπων Καρδίτσας», το υπερσύγχρονο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας στην Καρδιτσομαγούλα αλλά και την επικείμενη ενεργοποίηση της βιομηχανίας «Πρωτεΐνες», με ετήσιες απαιτήσεις που ξεπερνούν τα 5.000.000Nm3 και 1.000.000Νm3, αντίστοιχα.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καρδίτσας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που παρέχει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους πολίτες, για τη σωστή κατασκευή και αποκατάσταση των έργων και τόνισε το ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για τη χρήση του φυσικού αερίου.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την ενεργοποίηση των 13 δημοτικών κτιρίων, στα οποία η ΕΔΑ ΘΕΣΣ έχει ήδη τοποθετήσει τους μετρητές, έτσι ώστε να ωφεληθούν τόσο σε οικονομικό όσο και περιβαλλοντικό επίπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *