Tuesday , 16 April 2024

Επιδότηση ως και 2.000 ευρώ σε λογιστές και φοροτεχνικούς

Επιδότηση ως και 2.000 ευρώ θα λάβουν το επόμενο διάστημα όσοι λογιστές-φοροτεχνικοί αναβαθμίσουν τον ψηφιακό εξοπλισμό του γραφείου τους.

Η χρηματοδότηση εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Την επιδότηση μπορούν να λάβουν αυτοαπασχολούμενοι λογιστές-φοροτεχνικοί, κάτοχοι επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή-φοροτεχνικού κατά τάξεις καθώς και νομικά πρόσωπα παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών που έχουν υποβάλει την ΥΔ του έτους 2021 ή που έχουν υποβάλει την ΥΔ του έτους 2022 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται ψηφιακά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στη διεύθυνση www.ependyseis.gr με την ένδειξη: «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών».

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την προσεχή Τετάρτη 9 Μαρτίου και λήγει στις 18 Απριλίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *