Thursday , 25 April 2024

Εργασίες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων και στην Εύοσμο

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην επαρχιακή οδό Μουδανίων όπως έχει ανακοινώσει η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο δεξιό έρεισμα της οδού στο τεχνικό του Α/Κ Σιθωνίας-Κασσάνδρας, με κατεύθυνση προς Κασσάνδρα και σε αποστραγγιστική τάφρο στη Χ.Θ.6+900 της επαρχιακής οδού Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας, με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά.
Για την εκτέλεση των εργασιών στις συγκεκριμένες θέσεις, έχει γίνει τοπικά αποκλεισμός στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον Εύοσμο
Κλειστή είναι και σήμερα από το πρωί η οδός Μαιάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο. Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης σήμερα δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μαιάνδρου, από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου έως την οδό 25ης Μαρτίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την ύπαρξη κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης και σημαιοφόρων, μέσω των οδών 25ης Μαρτίου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Μεσολογγίου, Κασσάνδρου, Εφέσσου και των γύρω δρόμων της περιοχής. Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση της τροχαίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *