Tuesday , 23 April 2024

Εταιρεία από την Θεσσαλονίκη παραδίδει… μαθήματα καινοτομίας στη Νότια Κορέα

Μαθήματα καινοτομίας παρέδωσε στην Νότια Κορέα η εταιρεία Organic Electronic Technologies (OET) από τη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην Διεθνή Έκθεση #GreenEnergyExpoConference2023, η γεωπόνος της #ΟΕΤ Τζένη Αθανασιάδου παρουσίασε τo μοναδικό στο είδος του θερμοκήπιο που λειτουργεί με ημιδιάφανα εύκαμπτα φωτοβολταϊκά τρίτης γενιάς και εξοικονομεί ενέργεια και νερό (υδροπονική καλλιέργεια).

Εξάλλου, το σταντ της OET επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της θεματικής του Συνεδρίου για τα Αγροβολταϊκά, καθηγητής Jae Hak Jung και ο επικεφαλής του τομέα των Αγροβολταϊκών  του Ινστιτούτου Fraunhofer ISE Freiburg, Max Trommsdorff ,ο οποίος ενημερώθηκε για τις εφαρμογές της εταιρείας στον τομέα των εύκαμπτων οργανικών ηλεκτρονικών.
 
Σύμφωνο Συνεργασίας με KOPEA
 
Με αφορμή την παρουσία αντιπροσωπείας της OET στην Κορέα, ανανεώθηκε και διευρύνθηκε η πολύχρονη συνεργασία του Συνδέσμου HOPE-A με τον αντίστοιχο σύνδεσμο KOPEA (Korea Flexible & Printed Electronics Association) (φωτογραφία).

Oι δύο φορείς συμφώνησαν να ανταλλάξουν τεχνογνωσία, να εμπλουτίσουν τα δίκτυά τους και να διευρύνουν την επικοινωνία των μελών τους, να συνδιοργανώσουν εκδηλώσεις και να ανταλλάξουν επισκέψεις που θα αφορούν τον τομέα και τις εφαρμογές των εύκαμπτων εκτυπωμένων ηλεκτρονικών (FPE’s).  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *