Saturday , 20 April 2024

ΕΥΑΘ: Νέα διοικητική “τρικυμία”-Η ΕΕΣΥΠ ζητά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου

Νέα “τρικυμία” διέρχεται η διοίκηση της ΕΥΑΘ και η εταιρεία οδεύει προς αλλαγή “σκυτάλης” όσον αφορά τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και ενδεχομένως όχι μόνο.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. της εταιρείας απ΄τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Νάρκισσο Γεωργιάδη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι μετρά μόνο λίγους μήνες στη συγκεκριμένη θέση (σ.σ. από τα τέλη Αυγούστου του 2019) η ΕΕΣΥΠ (το Υπερταμείο) έχει ζητήσει την παραίτησή του.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η διένεξη αφορά τη φύση της σύμβασής του, ενώ από πλευράς της ΕΕΣΥΠ υπάρχουν διαρροές-πληροφορίες ότι η διαμάχη αφορά το ύψος των οικονομικών απαιτήσεών του.

Η ΕΥΑΘ πάντως έχει ως γνωστόν μπροστά της προς υλοποίηση ένα πολύ μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα για την αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου δικτύου υδροδότησης της πόλης. Και δεδομένου ότι και το 2019 προηγήθηκε περίοδος δυο και πλέον μηνών που η εταιρεία είχε μείνει ακέφαλη, όταν ο τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, καθηγητής Γιάννης Κρεστενίτης, παραιτήθηκε όταν δέχτηκε έντονες πιέσεις από την προηγούμενη Κυβέρνηση για να δεθεί οικονομικά αιτήματα των εργαζομένων, η διευθέτηση της νέας διοικητικής τρικυμίας πρέπει να είναι άμεση και μακροβιώσιμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *