Saturday , 20 April 2024

Ηλίας Ζάχαρης: «Αφελής και επικίνδυνη η θέση Ωραιόπουλου, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια των πολιτών»

Βολές σε βάρος του επικεφαλής του συνδυασμού «Άλμα στο μέλλον», Λάζαρου Ωραιόπουλου, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης, με αφορμή τις θέσεις του για το θέμα της ασφάλειας των πολιτών.  

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Συνεργασίας» χαρακτηρίζει «γραφειοκρατικές» τις μεθόδους που προτείνει ο κ. Ωραιόπουλος (προσλήψεις, συγκροτήσεις συμβουλίων, διανομή φυλλαδίων και ενημερώσεις στα σχολεία) και αποδίδει ευθύνες στο νόμο Παρασκευόπουλου για την έξαρση της εγκληματικότητας.

«Δυστυχώς με τον νόμο Παρασκευόπουλου, του υπουργού Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της παράταξης του κ.Ωραιόπουλου, οι φυλακές δεν γεμίζουν, αδειάζουν!

Αν οι προτάσεις έγιναν με τη συνδρομή του κ. Παρασκευόπουλου, να το ξέρουμε να πάρουμε τα μέτρα μας Γιατί το βασικό πρόβλημα είναι ότι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια των πολιτών, είναι γραφειοκρατική και αφελής και έχει αποδειχθεί επικίνδυνη! Αυτήν την γραφειοκρατική, αφελή και επικίνδυνη άποψη συμμερίζεται ο κ. Ωραιόπουλος», τόνισε ο κ. Ζάχαρης ενώ ζήτησε από τον κ. Ωραιόπουλο να συνδράμει στην προσπάθεια επαναλειτουργίας του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης.

«Αφού έχει τόσες άκρες με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που στις εκδηλώσεις του έχει υπουργούς, όπως την κυρία Χατζηγεωργίου, πρώην υπουργούς, όπως τον κ. Παρασκευόπουλο και βουλευτές, όπως τον κ. Τριανταφυλλίδη, γιατί δεν τους θέτει το ζήτημα να επαναλειτουργήσει το αστυνομικό τμήμα Νεάπολης, που καταργήθηκε επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό Προστασιας του Πολίτη, τον κ.Νίκο Τόσκα;», αναρωτιέται ενώ εκφράζει και μια απορία «στο φυλλάδιο με τις πρακτικές συμβουλές που θα προτείνει να εκδώσει ο Δήμος, θα περιέχονται και άλλες εκτός από αυτήν που έδωσε ο κ. Τόσκας σύμφωνα με τον οποίο “αν μπουν κλέφτες στο σπίτι σας, να κάνετε ότι κοιμάστε!;».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *