Friday , 29 March 2024

Ηλίας Ζάχαρης: «Μόνο η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση μας για διάλογο όλων των υποψηφίων»

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Κοινωνικής Συνεργασίας» πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης.

Στην ομιλία του, ο κ. Ζάχαρης κατηγόρησε τον επικεφαλής του συνδυασμού «Άλμα στο Μέλλον», Λάζαρο Ωραιόπουλο για το γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση του για την διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων.   

«Ο κ. Ωραιόπουλος μας εξέπληξε δυσάρεστα διότι ο άνθρωπος ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απέφυγε να απαντήσει στην πρόταση που είναι στην λογική με αυτήν που έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός, δηλαδή να μιλήσουμε όλοι οι υποψήφιοι “μπροστά στην κάλπη, μπροστά στους πολίτες”», υπογράμμισε ο κ. Ζάχαρης

Στην πρόταση του επικεφαλής της «Κοινωνικής Συνεργασίας» ανταποκρίθηκαν οι  Γιάννης Λαθήρας (Πόλη Αλλιώς), Μπάμπης Βέλλης (Λαϊκή Συσπείρωση) και Σίμος Δανιηλίδης (Νέα Αυτοδιοίκηση).

Επιπλέον, ο κ. Ζάχαρης κάλεσε τους υποψήφιους και τους φίλους της παράταξης να μεταφέρουν το μήνυμα «να ανοίξουμε τον δρόμο της αξιοπρέπειας και της αποτελεσματικότητας, απέναντι στο άγχος, την εξουσιομανία, το ψέμα και τον φόβο» και παρουσίασε τις θέσεις της «Κοινωνικής Συνεργασίας» στα κρίσιμα ζητήματα του δήμου, όπως είναι η ασφάλεια, οι υποδομές, η αλληλεγγύη και η ενίσχυση της αγοράς.

«Θέλουμε την ισχυρή εντολή σας για ένα δήμο με ασφάλεια, καθαρό, με ελεύθερους χώρους, με καλά σχολεία, καλές υπηρεσίες και αλληλεγγύη! Ένα δήμο που κανένας δεν θα είναι μόνος και κανένας δεν θα είναι όμηρος! Γι’ αυτό είμαστε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», είπε και κατέληξε λέγοντας πως «θέλουμε την ισχυρή εντολή σας για να διοικήσουμε με σύνεση, ανιδιοτέλεια και καινοτομία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *