Tuesday , 16 April 2024

Ηλίας Ζάχαρης: «Ο Δανιηλίδης προσφέρει φλυαρία, κομπασμό και αλαζονεία»

Δριμύ κατηγορώ σε βάρος της διοίκησης του δήμου Νεάπολης-Συκεών για τις εργασίες που εκτελούνται από ιδιωτική εταιρία επί της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου,  δύο μόλις ημέρες μετά την ασφαλτόστρωση της, εξαπολύει ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Συνεργασίας», Ηλίας Ζάχαρης.

Όπως τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος,«πρόκειται για έργο, για το οποίο την Κυριακή, ο κ. Δανιηλίδης έστειλε δελτίο τύπου με εννέα φωτογραφίες, στις έξι από τις οποίες εικονιζόταν ο ίδιος» ενώ σημειώνει πως «σήμερα ντράπηκε να απαντήσει και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους που ενδιαφέρθηκαν στην “υπηρεσία”.  Φλυαρία, κομπασμός και αλαζονεία».

«Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τις ενστάσεις μας για το ίδιο το έργο, το οποίο είχε προϋπολογιστεί με 1.286.000 και ανατέθηκε με έκπτωση 63,9%, στις 450.000 ευρώ», επισημαίνει ο κ. Ζάχαρης και αποδίδει τις μεγάλες εκπτώσεις στα δημόσια έργα «στο πολιτικό άγχος», το οποίο, όπως υποστηρίζει «δεν επιμηκύνει την πολιτική ζωή, αλλά δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων».

Επιπλέον, ο κ. Ζάχαρης επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή σχετικά με «τα μέτρα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που απέκλεισαν τον δήμο για σχεδόν μία βδομάδα, ενώ διαβεβαίωνε ότι έχει λάβει όλα τα μέτρα» καθώς και για «το ψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών, που ήλθε στο δημοτικό συμβούλιο, λίγες ώρες πριν ψηφιστεί η συμφωνία στη Βουλή».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *