Wednesday , 24 April 2024

Η «Έξυπνη Οικονομία» της TV100 ανοίγει τα… φτερά της και ταξιδεύει εκτός συνόρων

Η παρουσίαση του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ και του καινοτόμου οικοσυστήματός του, αποτέλεσε το εισιτήριο για να ταξιδέψει η εκπομπή «Έξυπνη Οικονομία» της TV100 και… εκτός συνόρων. 

Tο επεισόδιο της εκπομπής, το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις του διευθυντή του Εργαστηρίου, καθηγητή Στέργιου Λογοθετίδη, της υπεύθυνης νανοϊατρικής, καρδιολόγου Βαρβάρας Καραγκιοζάκη και του υπεύθυνου πωλήσεων της OET, Νίκου Καραγεώργου θα διανεμηθεί με αγγλικούς υπότιλους στους υποστηρικτές και  χορηγούς του μεγαλύτερου συνεδρίου Νανοτεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη, του NANOTEXNOLOGY που διοργανώνεται εδώ και 20 χρόνια από το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ. 

Ειδικότερα, η «Έξυπνη Οικονομία» θα διαμοιραστεί στις πλατφόρμες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων SmartLine, RealNano και Cornet που συμμετέχει το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας αλλά και στα μέλη του διεθνούς δικτύου Nanonet. 

Επίσης, η εκπομπή θα διανεμηθεί στις εταιρείες American  Elements (ΗΠΑ),  Ja Comex (Γαλλία), Goodfellow (Μεγάλη Βρετανία) και Coatema (Γερμανία). 

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των υποστηρικτών των δράσεων του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ και του NANOTEXNOLOGY είναι το ερευνητικό κέντρο Helmholtz Zentrum Berlin και το πανεπιστήμιο Berkley των ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *