Saturday , 20 April 2024

Η Ελένη Γκόκτση -Θεοδώρου, η Μάγδα Γόγαλη, η Ανδρονίκη Ναζίρη και ο Ιωάννης Λιάπης στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη

Ισχυρή είναι παρουσία των γυναικών, αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών στην «ομάδα» του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη (φωτογραφία). Ανάμεσά τους η Ελένη Γκόκτση- Θεοδώρου, η Μάγδα Γόγαλη, η Ανδρονίκη Ναζίρη και ο Ιωάννης Λιάπης οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη Δημοτική Ενότητας Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι δηλώσεις στήριξης των τεσσάρων υποψηφίων και τα βιογραφικά τους έχουν ως εξής:

  1. Ελένη Γκόκτση- Θεοδώρου

«Τον Ανέστη τον χαρακτηρίζουν ο υπεύθυνος και τεχνοκρατικός λόγος, η εντιμότητα, η εργατικότητα και το φιλότιμο. Του έχω εμπιστοσύνη», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Ελένη Γκόκτση-Θεοδώρου η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΕ Μυγδονίας Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η δήλωση στήριξης της Ελένης Γκόκτση-Θεοδώρου στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με όρεξη να εργαστώ για τον τόπο μου αποφάσισα να ενταχθώ στο δυναμικό της Ομάδας του Ανέστη Πολυχρονίδη και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με την ‘’Συνεργασία Τώρα’’.

Θέλω να βοηθήσω ώστε να βελτιωθούν οι αθλητικές υποδομές στη Λητή και σε ολόκληρη τη Μυγδονία. Να γίνει ένα  πάρκο, να ληφθεί μέριμνα για τα αδέσποτα, να αντικατασταθεί ο φωτισμός και να γίνουν παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν τις σχολικές, πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές στη Δημοτική μας Ενότητα αλλά και σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας.

Στηρίζω για δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Ανέστη Πολυχρονίδη διότι είναι ο καλύτερος, ο πιο έμπιστος και ο πιο έμπειρος αυτοδιοικητικός. Τον Ανέστη τον χαρακτηρίζουν ο υπεύθυνος και τεχνοκρατικός λόγος, η εντιμότητα, η εργατικότητα και το φιλότιμο. Του έχω εμπιστοσύνη».

Βιογραφικό Ελένης Γκόκτση-Θεοδώρου

Η Ελένη Γκόκτση –Θεοδώρου γεννήθηκε το 1987 στην Έδεσσα. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Έδεσσας και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατέχει, επίσης, πτυχίο Ναυαγοσωστικής από την Ακαδημία Bayline, άδεια Ναυαγοσώστη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Εργάστηκε ως ναυαγοσώστρια, ενώ παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων αποκτώντας ειδίκευση και στην Παιδοψυχολογία. Επίσης παρακολούθησε σεμινάρια γραμματειακής υποστήριξης, ενώ έχει εργαστεί εθελοντικά στη ΙΖ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων στον αρχαιολογικό χώρο της Έδεσσας.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Θεοδώρου, γέννημα-θρέμμα Λητής, κι έχουν ένα κοριτσάκι 2,5 ετών.

2. Μάγδα Γόγαλη

«Στηρίζω τον Ανέστη διότι μου εμπνέει εμπιστοσύνη, εκπέμπει θετική ενέργεια, έχει εμπειρία,όραμα και πολύ καλή ομάδα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων η Μάγδα Γόγαλη η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη «Συνεργασία Τώρα».

Η δήλωση στήριξης της Μάγδας Γόγαλη στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη ‘’Συνεργασία Τώρα’’.

Συμμετέχω στην Ομάδα του Ανέστη διότι θέλω καλύτερες συνθήκες στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό για τη Λητή και για όλη τη Μυγδονία. Προπάντων, όμως, θέλω να γίνουν παρεμβάσεις ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας στην περιοχή όπου μένω αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο.

Στηρίζω τον Ανέστη διότι μου εμπνέει εμπιστοσύνη, εκπέμπει θετική ενέργεια, έχει εμπειρία, όραμα και πολύ καλή ομάδα».

Βιογραφικό Μάγδας Γόγαλη

Η Μάγδα Γόγαλη γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και ζει στη Λητή με την οικογένειά της που είναι μονογονεϊκή. Έχει δύο γιους ηλικίας 16 και 10 ετών.

Είναι απόφοιτη του ΓΕΛ Δρυμού και πτυχιούχος ιδιωτικής σχολής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δουλεύει ανελλιπώς από τα δεκαοκτώ της χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, τα δε 17 τελευταία χρόνια εργάζεται σε γνωστή βιομηχανία πλησίον των ορίων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

3. Ανδρονίκη Ναζίρη

Στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» εντάχθηκε και η Ανδρονίκη Ναζίρη η οποία μένει στον Δρυμό. Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου:

Η δήλωση στήριξης της Ανδρονίκης Ναζίρη στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου, Ανέστη Πολυχρονίδη να ενταχθώ στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης ‘’Συνεργασία Τώρα’’ και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Θέλω να βοηθήσω, όσο μπορώ, ώστε να λυθούν προβλήματα της καθημερινότητας στον Δήμο μας. Πιστεύω πως σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλει η εμπειρία την οποία έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμενη σε υπηρεσίες Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών.

Στηρίζω τον Ανέστη Πολυχρονίδη διότι –μέσα από τη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια- απέδειξε πως είναι πολύ έμπειρος, ακούει τους συνεργάτες του, έχει αυτοδιοικητικές ικανότητες και είναι ένας άνθρωπος τον οποίο μπορεί κανείς να εμπιστευθεί».

Βιογραφικό Ανδρονίκης Ναζίρη

Η Ανδρονίκη Ναζίρη γεννήθηκε το 1972 στον Δρυμό όπου κατοικεί έως σήμερα. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μυγδονίας και του ΙΕΚ Πυθαγόρας (Τμήμα Βρεφονηπιοκόμων). Σήμερα κατέχει άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας κατηγορίας Α’.

Εργάστηκε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου: ως βοηθός γραμματέα στην Κοινότητα Δρυμού (για δύο χρόνια), ως γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δρυμού (για πέντε χρόνια) και στη συνέχεια για άλλα 12 έτη ως διοικητική υπάλληλος και γραμματειακή υποστήριξη στη Δημοτική Κοινότητα Δρυμού του Δήμου Μυγδονίας και κατόπιν του Δήμου Ωραιοκάστρου όπου χειριζόταν εκτός από το τηλεφωνικό κέντρο, το δημοτολόγιο, το πρωτόκολλο, το ληξιαρχείο, τη σύνταξη βεβαιώσεων ΤΑΠ και γενικά θέματα που αφορούσαν τη εξυπηρέτηση και την καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης για δύο έτη εργάστηκε ως σχολική τροχονόμος στο δημοτικό σχολείο Δρυμού.

Έχει πολύ καλή εμπειρία όσον αφορά στη δημόσια διοίκηση, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων επιμόρφωσης με γνωστικό αντικείμενο την Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική της «Ακαδημίας των Πολιτών». Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Είναι μέλος μονογονεϊκής οικογένειας από το 2010 και έχει μια κόρη φοιτήτρια του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ με την οποία ζει στον Δρυμό.

4. Ιωάννης Λιάπης

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει και ο Ιωάννης Λιάπης ο οποίος μένει στο Μελισσοχώρι.

Η δήλωση στήριξης του Ιωάννη Λιάπη στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με στόχο μου να συμβάλλω ώστε να ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης στο Μελισσοχώρι και να γίνουν αισθητικές παρεμβάσεις στην πλατεία του χωριού αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη ‘’Συνεργασία Τώρα’’.

Στηρίζω τον Ανέστη Πολυχρονίδη διότι, απλά, είναι ο μόνος που κατέχει το αντικείμενο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσει».

Βιογραφικό Ιωάννη Λιάπη

Ο Ιωάννης Λιάπης γεννήθηκε το 1953 στο Μελισσοχώρι όπου και μεγάλωσε. Έμαθε τη Ζαχαροπλαστική από μικρός και από το 1977 είναι ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος με είδη ζαχαροπλαστικής και συγκεκριμένα με τους παραδοσιακούς λουκουμάδες και σοκολατάκια.

Ήταν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Μελισσοχωρίου επί δημαρχίας Γιώργου Καμπέρη και ήταν από τους πρωτεργάτες της αξιοποίησης των κατασκηνώσεων Μελισσοχωρίου και της ανάδειξής τους ως χώρου αναψυχής και στέγασης διαφόρων συλλόγων.

Για πολλά χρόνια ήταν μέλος συλλόγων με μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του Μελισσοχωρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *