Friday , 18 April 2025

Η ισχύς εν τη ενώσει για ΟΛΘ-Fraport με κερδισμένους τους ταξιδιώτες

Του Γ. Κατσιάνη

Άλλο ένα βήμα που κινείται στην κατεύθυνση της μετατροπής του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε home port προορισμό για την κρουαζιέρα σηματοδοτεί η συνεργασία μεταξύ ΟΛΘ και Fraport.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, στόχος της συνεργασίας είναι η απαλλαγή των επιβατών από την μεταφορά αποσκευών από το λιμάνι προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»  και το αντίστροφο.

«Το check-in από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ και τη Fraport για τις αποσκευές των ταξιδιωτών που θα καταλήγουν στο λιμάνι και θα επιβιβάζονται στην κρουαζιέρα θα γίνεται αυτόματα και από το λιμάνι προς το αεροδρόμιο και από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι. Κάτι που σημαίνει ότι βγάζουμε τους ταξιδιώτες μας από την επιβάρυνση να κάνουν check-in οι ίδιοι με τις αποσκευές τους – το φροντίζουν η Fraport και ο ΟΛΘ αυτό – και τους δίνουμε παραπάνω χρόνο στην πόλη, περισσότερες ποιοτικές στιγμές διασκέδασης, γευσιγνωσίας, παραπάνω χρόνο στα ξενοδοχεία μας, στα μαγαζιά μας, στα εστιατόριά μας», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού.

Να σημειωθεί ότι στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου θα δέσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο “Viking Sky”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *