Friday , 29 March 2024

Θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέτσοβο

Ένα φωτογραφικό λεύκωμα και μια..γκλίτσα ήταν τα δώρα του Δήμου Μετσόβου προς τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφτασε στην περιοχή στις 12 το μεσημέρι σήμερα και έτυχε θερμής υποδοχής από τις τοπικές αρχές και τους πολίτες.

Τον κ.Μητσοτάκη υποδέχθηκαν Δημάρχου Μετσόβου ο βουλευτής του νομού, κ.Τασούλας, ο μετσοβίτης στην καταγωγή περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης και οι υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο κόσμος ευχόταν στον πρόεδρο της ΝΔ «καλή δύναμη», ενώ ένας ηλικιωμένος του είπε ότι «εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα», με τον κύριο Μητσοτάκη να του απαντά, «ωραία αυτό θα λες και εσύ, ότι ψηφίζεις Κυριάκο».

Ένας άλλος ηλικιωμένος του ζήτησε να στηρίξει τη μεσαία τάξη, ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας τρίτος, ο οποίος παρότι ζει πλέον στη Λάρισα, επέστρεψε στο Μέτσοβο, μόνο και μόνο για να συνομιλήσει μαζί του.

Στη συνέχεια ο κ.Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πινακοθήκη, όπου και εξέφρασε το θαυμασμό του για τα έργα, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Άρτα και στις 19:30 θα κάνει στάση στις φυτείες ακτινιδίου που επλήγησαν την περασμένη Δευτέρα από χαλαζόπτωση. Στις 20:00 θα έχει συνάντηση με επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα και επιχειρηματίες επαγγελματικών κλάδων που συνδέονται με την αλυσίδα διατροφής.

Αύριο, Δευτέρα-ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Λευκάδα, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την πολιούχο, Παναγία Φανερωμένη, στην τοπική Ιερά Μητρόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έστειλε μήνυμα για «πολιτική επενδύσεων με πολλές, πολλές θέσεις εργασίας», τάχθηκε υπέρ μίας έκρηξης ιδιωτικών επενδύσεων, όχι μόνο από τους μεγάλους επιχειρηματίες, αλλά και από τους μικρομεσαίους και επανέλαβε ότι το πρώτο νομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης θα είναι το φορολογικό και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *