Friday , 6 November 2026

Θεσσαλονίκη: Επί… τάπητος το Fly Over στην αυριανή συνάντηση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τον Κώστα Γκιουλέκα

Η εφαρμογή «έξυπνων λύσεων» που θα βελτιώσουν τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο διαρκούν οι εργασίες κατασκευής του Fly Over, είναι το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που θα έχουν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 2.00 μ.μ. στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης».

Ποιοι θα συμμετέχουν
Στην συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας (Τροχαία Θεσσαλονίκης), εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η επικεφαλής Κυβερνητικών Υποθέσεων και Δημόσιας Πολιτικής για την Google στην Ελλάδα Ευγενία Μπόζου και ο διευθύνων σύμβουλος της Space Hellas Γιάννης Μερτζάνης.

Check Also

Ε.Ε.: Καταγράφει παραβιάσεις από το γειτονικό κράτος στην εφαρμογή για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Τί αναφέρει στην έκθεσή της

Σε έκθεσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγράφει παραβιάσεις στην εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών καθώς …