Monday , 25 September 2023

Θεσσαλονίκη: Κλειστή, κάθε βράδυ, για μία εβδομάδα η Εσωτερική Περιφερειακή Οδός – Έργα και στην Καλαμαριά

Ασφαλτοστρώνεται από σήμερα το βράδυ έως και την Παρασκευή (22/9) η Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται από σήμερα το πρωί και στην οδό Πόντου στην Καλαμαριά.

Διακοπή κυκλοφορίας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «από σήμερα το βράδυ στις 22:00 μ.μ.έως 06:00 της επομένης ημέρας (οι εργασίες θα διαρκέσουν την ερχόμενη Παρασκευή) θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ9 (Τούμπα) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά. Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον κλάδο με κατεύθυνση από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – έξοδος προς οδούς Κατσιμίδη και Διαγόρα, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Στην Καλαμαριά
Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Καλαμαριά, καθώς συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους του δήμου. Μέχρι σήμερα έχουν ασφαλτοστρωθεί 25 από τους 65 δρόμους. Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» όσοι κινούνται σε δρόμους της περιοχής αφού σήμερα από τις 07:00 π.μ. – 19:00 μ.μ. ασφαλτοστρώνεται η οδός Πόντου, από το ύψος της Μεταμορφώσεως έως την Κολοτούρου (με αυτό το ρεύμα πορείας). Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *