Saturday , 27 April 2024

Θεσσαλονίκη: Κλειστός για τρία τα βράδια ο περιφερειακός – Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα διαρκέσουν έως τις 31 Μαρτίου

Κλειστή θα είναι τις νυχτερινές ώρες η Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, «σήμερα και αύριο το βράδυ από τις 11.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης με ταυτόχρονο αποκλεισμό μεταξύ των κόμβων Κ11 (κόμβος Πυλαίας-Πανοράματος) και Κ12 (κόμβος Μουδανίων) στην κατεύθυνση προς ανατολικά και μεταξύ των κόμβων Κ13 (Νοσοκομείο “Άγιος Παύλος”) και Κ12 (κόμβος Μουδανίων) στην κατεύθυνση προς δυτικά». Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από σήμερα το βράδυ μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Την Παρασκευή
Επίσης την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα είναι κλειστός ο Περιφερειακός από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το πρωί καθώς θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες στο δρόμο στην κατεύθυνση προς δυτικά, σε οδικά τμήματα μεταξύ των κόμβων Κ13 (νοσοκομείο «Άγιος Παύλος») και Κ12 (κόμβος Μουδανίων) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων.

Προσοχή από τους οδηγούς
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνται στον Περιφερειακό στη διάρκεια της νύχτας όλο το διάστημα υλοποίησης των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Θα πρέπει να έχουν χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις υποδείξεις των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας. Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *