Saturday , 11 May 2024

Θεσσαλονίκη: Υποτονική η κίνηση το πρώτο 48ωρο των θερινών εκπτώσεων

Υποτονική παρέμεινε η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης και σήμερα, δεύτερη ημέρα της θερινής εκπτωτικής περιόδου, όπως ακριβώς και χθες, παρά τα πολύ μεγάλα ποσοστά των εκπτώσεων που φτάνουν μέχρι και το 60%, ενίοτε ακόμη και 70%.

Όπως επισημαίνει μάλιστα στο Thesseconomy.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, όταν κατέβαινε χθες το πρωί προς το κέντρο της πόλης, στην αγορά, είχε δει έντονη κίνηση στους δρόμους και ο ίδιος νόμιζε αρχικά ότι η πρώτη ημέρα των εκπτώσεων θα πήγαινε καλά, αλλά τελικά έμεινε με την…απορία πού πήγε όλος αυτός ο κόσμος, καθώς σίγουρα δεν πήγε για ψώνια στα καταστήματα.

“Δεν κυκλοφορεί κόσμος στο κέντρο και ο όποιος κόσμος κυκλοφορεί δεν μπαίνει στα μαγαζιά” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Φιλιππίδης.

Στις περιφερειακές αγορές, επίσης, όπως της Καλαμαριάς και του Ευόσμου, υπάρχει μεν κινητικότητα αλλά και πάλι δεν είναι η αναμενόμενη για πρώτες ημέρες εκπτώσεων όπως ανέφεραν στο Thesseconomy.gr καταστηματάρχες της Καλαμαριάς, καθώς ο κόσμος φαίνεται ότι κρατάει όσα λιγοστά έστω χρήματα έχει για να πάει διακοπές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *