Thursday , 25 April 2024

Θεσ/νίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Βενιζέλου λόγω της κατασκευής του σταθμού του μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εφαρμόστηκαν από σήμερα,  και για περίοδο τριών μηνών, λόγω των εργασιών κατασκευής του σταθμού «Βενιζέλου» του Mετρό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αττικό Μετρό Α.Ε., από σήμερα (6 Μαΐου) περιορίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε μία λωρίδα, σε τμήμα της οδού Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Παπαδοπούλου μέχρι την οδό Εγνατία (χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου στη συμβολή της με την οδό Εγνατία).

Παράλληλα, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Σολωμού, στο τμήμα της ανάμεσα στην οδό Βενιζέλου και του πρώτου δυτικού πεζοδρόμου αυτής. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ελεύθερο τμήμα της οδού Σολωμού θα διεξάγεται μέσω της οδού Ι. Δραγούμη και μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. ζητά την κατανόηση των πολιτών, σημειώμνοντας ότι ότι πρόκειται για ένα έργο που ταλαιπώρησε στο παρελθόν την πόλη, αλλά σήμερα προχωρεί και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *