Thursday , 25 April 2024

Θεόδωρος Καράογλου: «Η Δημοκρατία στηρίζεται στη συμμετοχή»

Έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, την Κυριακή 7 Ιουλίου, απηύθυνε ο Θεόδωρος Καράογλου, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στον Σταυρό.

«Η Δημοκρατία στηρίζεται στη συμμετοχή. Την Κυριακή πρέπει να προσέλθουμε μαζικά στα εκλογικά κέντρα και να ασκήσουμε με συνέπεια, το εκλογικό μας δικαίωμα. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στα χρόνια της μεταπολίτευσης», τόνισε.

Ειδικότερα για την Β’ Θεσσαλονίκης, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως η ψήφος είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση «όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας και το μέλλον της πατρίδας μας» ενώ υπογράμμισε πως «η χώρα έχει ανάγκη την πολιτική αλλαγή που πρεσβεύει η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ και ο αυριανός πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε, στις 8 Ιουλίου αρχίζουμε τον αγώνα για να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Ο κ.Καράογλου έκανε ειδική αναφορά στο θέμα του τουρισμού, τονίζοντας πως η «βαριά» βιομηχανία της πατρίδας μας πρέπει να τύχει της αρωγής και της υποστήριξης.

«Ο δήμος Βόλβης έχει όλα τα εχέγγυα να μετεξελιχθεί σε τουριστικό brand name, τα επόμενα χρόνια. Χρειάζεται σχέδιο, για τη βελτίωση των υποδομών και προβολή της φυσικής ομορφιάς της ευρύτερης ομορφιάς», υπογράμμισε.

Σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου ο κ. Καράογλου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Σίνδο.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *