Saturday , 9 May 2026

Θεόδωρος Καράογλου: «Οι Μακεδονομάχοι υπήρξαν φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς πατριωτισμού»

Την ανάγκη να διατηρήσουμε ζωντανή την μνήμη των αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα, υπογράμμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης),Θεόδωρος Καράογλου, κατά τη διάρκεια επετειακής εκδήλωσης που διοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Επανομής του δήμου Θερμαϊκού.

Ο κ. Καράογλου παρακολούθησε τη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Επανομής και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μακεδονομάχου, Γρηγόρη Δημόπουλου.

«Ο Παύλος Μελάς, ο Καπετάν Άγρας, ο Καπετάν Κώττας, ο Αντώνης Μίγκας, ο Γρηγόρης Δημόπουλος και όλοι οι Μακεδονομάχοι που διαφύλαξαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, υπήρξαν φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς πατριωτισμού. Η στάση ζωής τους εμπνέει και λειτουργεί ως οδοδείκτης για τις επόμενες γενιές», υπογράμμισε στο μήνυμα του ο κ. Καράογλου για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Check Also

Αιχμηρή απάντηση της Fraport στη Ryanair -«Αβάσιμες και προσχηματικές οι αιτιάσεις της αποχώρησής της από το ‘Μακεδονία’»

Με αιχμές απάντησε η «Fraport Greece» στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair να διακόψει για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *