Θεόδωρος Καράογλου: «Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας»

Θεόδωρος Καράογλου: «Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας»

274
SHARE

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θεόδωρου Καράογλου και έδωσαν το παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην Περαία.

«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της αδράνειας», τόνισε ο κ.Καράογλου, στέλνοντας μήνυμα συστράτευσης και συμπόρευσης ώστε την επομένη των εκλογών, να επιστρέψουν στη χώρα η σταθερότητα και η κοινή λογική.

«Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη πρόκληση: Να πείσουμε τους Έλληνες να πιστέψουν ξανά στις δυνάμεις τους. Να τους δώσουμε όραμα και κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο ώστε να πάρει μπροστά η παραγωγική μηχανή της οικονομίας της. Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα και θα πάμε καλύτερα», υπογράμμισε και σημείωσε πως «ο δρόμος της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού είναι ο μόνος ικανός να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας διότι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε δεν είναι ουτοπία αλλά επιτεύξιμος στόχος».

Επιπλέον, ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του στα ζητήματα της οικονομίας και τόνισε τη σημασία που θα έχει για την ανάπτυξη της χώρας η μείωση της φορολογίας ενώ ανέλυσε και τους άξονες των προγραμματικών θέσεων της ΝΔ για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

«Η κοινωνία και η οικονομία μας πρέπει να επιστρέψουν στις δημιουργικές αξίες της ζωής, όπως είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η δημιουργική φιλοδοξία, η ανάδειξη της αριστείας και η επιβράβευση της επιχειρηματικότητας. Όχι σε άλλους φόρους και εισφορές, ναι σε επενδύσεις και σε νέες δουλειές», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.         

LEAVE A REPLY