Friday , 26 April 2024

Θεόδωρος Καράογλου: «Την Κυριακή των εκλογών δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα»

Εκατοντάδες κάτοικοι του Ωραιοκάστρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θεόδωρου Καράογλου και έδωσαν το παρών στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποίησε στον πολυχώρο «Rose Garden».

Ο βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε σίγουρος για την εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου, η οποία, όπως είπε, θα σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

«Την Κυριακή των εκλογών δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα. Δεν… χαραμίζουμε την ψήφο μας στα λεγόμενα κόμματα διαμαρτυρίας αλλά στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να σχηματίσουμε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, ικανή και αποφασισμένη να ξεκολλήσει την πατρίδα μας από το τέλμα των τεσσεράμισι χρόνων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Καράογλου ενώ εκτενή αναφορά στο δημογραφικό, «το πιο σημαντικό μας θέμα».

«Η Ελλάδα αργοπεθαίνει εξαιτίας της δημογραφικής γήρανσης», σημείωσε ο κ. Καράογλου και σημείωσε πως η στήριξη της οικογένειας αποτελεί πατριωτικό καθήκον και εθνική ευθύνη.

«Η λύση μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την παροχή κινήτρων στα νέα ζευγάρια προκειμένου ο δείκτης γονιμότητας στην Ελλάδα να φτάσει ξανά στα 2,1 παιδιά ανά οικογένεια, στατιστικό στοιχείο που εξασφαλίζει την αναπλήρωση των γενεών, δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου στις οκτώμισι το βράδυ ο κ.Καράογλου πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση στον Λαγκαδά.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *