Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές υπάλληλος security στη Θεσσαλονίκη – Δίνει μάχη...

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές υπάλληλος security στη Θεσσαλονίκη – Δίνει μάχη για τη ζωή του…

539
SHARE

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης υπάλληλος εταιρείας security, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια ληστείας που έγινε σήμερα στις 2 τα ξημερώματα στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας του Λαρισαίου επιχειρηματία Ζήση Ντελόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδίου του επιχειρηματία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες, αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο.

“Ληστεία με παρά λίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν με θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές. Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι !!!!! “, έχει αναρτήσει στο FB ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

LEAVE A REPLY