Thursday , 25 April 2024

Θ. Καράογλου: «Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ ώστε να ακυρωθούν οι “παγίδες” της ακυβερνησίας και των περιπετειών που κρύβει η απλή αναλογική»

«Ξεκάθαρο εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου ώστε να ακυρωθούν οι “παγίδες” της ακυβερνησίας και των περιπετειών που κρύβει η απλή αναλογική», ζήτησε ο Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στα Λαγυνά και τον Χορτιάτη.

«Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης και εκτίμησε ότι η περίοδος 2023-2027 θα είναι μια «δημιουργική τετραετία» η οποία θα θέσει τις βάσεις για την Ελλάδα του 2030.

«Η Ελλάδα του 2023 δεν μπορεί να πολιτεύεται με όρους της δεκαετίας του ΄80 ή ακόμα και του ’50. Πλέον οι φόροι είναι χαμηλότεροι, οι εισφορές είναι χαμηλότερες, η ανεργία έχει μειωθεί κατά 6 μονάδες και οι συντάξεις αυξήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Επιπρόσθετα η ανάπτυξη, με βάση τις αναθεωρημένες εκτιμήσεις, θα ανέλθει στο 2,3%, ο δείκτης λιανικών πωλήσεων αυξάνεται κάθε μήνα, ο βιομηχανικός δείκτης ανεβαίνει και προσελκύουμε επενδύσεις με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς», σημείωσε ο κ. Καράογλου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *