Friday , 26 April 2024

Καινοτόμες επιχειρήσεις από τη Θεσσαλονίκη προσλαμβάνουν προσωπικό

Η Depia Automations και η Motion Nest είναι δύο από τις δυναμικές ελληνικές εταιρείες με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες συμμετέχουν στο μεγαλύτερο και πληρέστερο Φεστιβάλ Εργασίας #JobFestival2022 που διοργανώνει ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Skywalker.gr.

Η DepiaAutomations (https://depia.gr) είναι μία διαρκώς εξελισσόμενη εταιρεία που εδώ και 30 χρόνια ειδικεύεται στον τομέα του αυτοματισμού, σχεδιάζει και κατασκευάζει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με κύριο στόχο την βελτίωση της ποιότητας και της ταχύτητας της παραγωγικής διαδικασίας. 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου», υπογράμμισε η ηλεκτρολόγος μηχανικός της Depia, Κωνσταντίνα Ασλάνη.

Με έδρα το Καλοχώρι, η Motion Nest διαθέτει ένα σύγχρονο εξοπλισμό ταινιών μεταποίησης και μεταφοράς και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής προϊόντων για τη βιομηχανία.

«Σημαντικό για εμάς είναι ο χαρακτήρας του υποψήφιου. Είμαστε μια εταιρεία που δίνουμε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις που δημιουργούμε με τους πελάτες αλλά και μεταξύ μας», τόνισε ο υπεύθυνος πωλήσεων της Motion Nest, Δημήτρης Καρακώστας. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Jobfestival μπορούν να επισκεφθούν το www.jobfestival.gr, να δουν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, να στείλουν το βιογραφικό τους σε αυτές τις εταιρείες που τους ενδιαφέρουν και να δηλώσουν συμμετοχή στο φεστιβάλ, καθώς και στα workshops.

Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 300 εργοδότες από όλους τους κλάδους δραστηριότητας βρίσκονται και σήμερα, Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για να αξιολογήσουν υποψήφιους για 3000 περίπου ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *