Friday , 19 April 2024

Καλλιεργούσε κάνναβη μέσα στη…ντουλάπα του

Ούτε σε γλάστρα, ούτε σε κήπο, ούτε σε μπαλκόνι, ούτε σε φωταγωγό, αλλά μέσα στην … ντουλάπα του σπιτιού του καλλιεργούσε 52χρονος από το Βόλο δενδρύλλια κάνναβης.

Ο 52χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό  πρόγραμμα απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μετά από νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε εγκατεστημένο σύστημα οργανικής καλλιέργειας κάνναβης, με  κλιματιστικά, λαμπτήρες,  ανεμιστήρες κ.ο.κ. μέσα στην ντουλάπα του, όπου βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 45 και 55 εκατοστών, ενώ άλλα δύο βρίσκονταν στη διαδικασία ξήρανσης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 14,68 γραμμαρίων, έναν τρίφτη και ένα ναρκωτικό δισκίο

Ο συλληφθείς αρνήθηκε την κατηγορία για διακίνηση, ισχυριζόμενος ότι καλλιεργούσε τα δενδρύλλια για προσωπική του χρήση, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να απεξαρτηθεί από τα σκληρά ναρκωτικά και επέδειξε ως πειστήριο έγγραφο που αποδεικνύει τη συμμετοχή του σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ. Η Εισαγγελέας πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *