Friday , 19 April 2024

Καταγγελίες για προσπάθειες μεταναστών να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητα με γυναίκες οδηγούς στον Έβρο

Να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό προσπάθησαν σήμερα το πρωί περί τους 20 μετανάστες στο βόρειο Έβρο, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό η ίδια η οδηγός, η οποία είναι καθηγήτρια και κάτοικος Έβρου, νωρίς σήμερα το πρωί βρισκόταν στο δρόμο από Πρωτοκκλήσι προς Μεταξάδες για να πάει στη δουλειά της και δέχτηκε επίθεση από περίπου 20 παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο όταν τους πλησίασε πετώντας τις τσάντες τους επάνω του. Όπως ανέφερε η ίδια, όταν αντιλήφθηκε το σκοπό τους άλλαξε πορεία και απομακρύνθηκε με ταχύτητα και έχει απευθυνθεί για το περιστατικό στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει παρεμφερής καταγγελία και άλλης κατοίκου του Έβρου, συγκεκριμένα της Ορεστιάδας, που μεταδόθηκε από τοπικό μέσο ενημέρωσης στις 21 Οκτωβρίου. Η ίδια υποστηρίζει-καταγγέλλει πως όταν ένα βράδυ-περί τις 9 μ.μ. σταμάτησε με το αυτοκίνητό της για να στρίψει στη διασταύρωση από Χανδρά για Βάλτο Ορεστιάδας, τρεις παράτυποι μετανάστες που βρίσκονταν στη διασταύρωση άρχισαν να της ζητούν επίμονα να τους μεταφέρει, ενώ στο μεταξύ πλησίασαν το αυτοκίνητο και άλλοι μετανάστες, που έβγαιναν από κοντινά σημεία μέσα στο σκοτάδι. Σύμφωνα πάντοτε με την καταγγέλλουσα, όταν προσπάθησε να αλλάξει κατεύθυνση για να φύγει, επειδή όπως ανέφερε φοβήθηκε ότι ήθελαν να της κλέψουν το αυτοκίνητο, έσπρωξαν μια γυναίκα με ένα μωρό μπροστά στο αυτοκίνητο για να την αποτρέψουν. Και σε αυτήν την περίπτωση έγινε καταγγελία στην αστυνομία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *