Saturday , 20 April 2024

Κατεβάζουν ρολά πανελλαδικά οι εστιάτορες;

Του Γ. Κατσιάνη

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζεται ο κλάδος της εστίασης, μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης να θεσπίσει νέα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, η απόφαση για την διεξαγωγή πανελλαδικής κινητοποίησης από τους επαγγελματίες του κλάδου αναμένεται να ληφθεί κατά την διάρκεια των εργασιών του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Συλλόγων Εστίασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

Πρώτοι οι Πατρινοί

Ωστόσο, την αρχή των κινητοποιήσεων αναμένεται να κάνουν οι εστιάτορες της Πάτρας, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να κατεβάσουν ρολά, την προσεχή Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Ο σύλλογος καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαϊας (ΣΚΕΑΝΑ) εκφράζει την έκδηλη αγωνία του για την κατάσταση που επικρατεί με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών.

“Μας ζητήσατε να εφαρμόσουμε κοινωνικό διαχωρισμό στους πελάτες μας, σε εμβολιασμένους και μη, το κάναμε. Τώρα μας ζητάτε να τους αποκλείσουμε και από τους εξωτερικούς χώρους, ζητώντας rapid test, κάνοντας μας σχεδόν απαγορευτικούς και μειώνοντας μας κι άλλο το εν δυνάμει πελατολόγιο μας. Εφόσον λοιπόν επιβάλλετε τεστ στον κόσμο για να διασκεδάσει, να ξεχαστεί και να περάσει όμορφα, ας εφαρμοστεί τουλάχιστον το μέτρο αυτό, με την δυνατότητα που δίνει και για τους εσωτερικούς χώρους”, τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *