Κλείνουν για τρεις ημέρες τα τούνελ των Τεμπών

Κλείνουν για τρεις ημέρες τα τούνελ των Τεμπών

957
SHARE

Κλειστά θα παραμείνουν επί τρεις ημέρες τα τούνελ των Τεμπών, λόγω εργασιών συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων επί του αυτοκινητόδρομου Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΑΘΕ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, θα ισχύσει από τις 7 το πρωί ως τις 7 το βράδυ ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ 400+265) καθώς και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς την Αθήνα. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω της κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των περιφερειακών ενοτήτων Λάρισας και Πιερίας.

LEAVE A REPLY