Friday , 19 April 2024

Κλείνουν για τρεις ημέρες τα τούνελ των Τεμπών

Κλειστά θα παραμείνουν επί τρεις ημέρες τα τούνελ των Τεμπών, λόγω εργασιών συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων επί του αυτοκινητόδρομου Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΑΘΕ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, θα ισχύσει από τις 7 το πρωί ως τις 7 το βράδυ ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ 400+265) καθώς και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς την Αθήνα. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω της κοιλάδας των Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των περιφερειακών ενοτήτων Λάρισας και Πιερίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *