Tuesday , 11 August 2026

Κορωνοϊός: Ακόμη ένας νεκρός και 35 νέα κρούσματα – Συνολικά 387

Ένας ακόμη συμπολίτης μας, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην Αθηνα, κατέληξε, όπως ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα, ανεβάζοντας τους νεκρούς από τον νέο κορωνοίό στη χώρα μας σε πέντε.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας-εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείς, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε επίσης πριν λίγο την ύπαρξη 35 νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, με τα οποία ο σύνολικός αριθμός ανέρχεται σε 387 πανελλαδικά.

Τα 60 κρούσματα είναι “ορφανά”, δηλαδή χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί πώς μεταδόθηκε ο ιός, ενώ οι 70 από τους 387 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και από αυτούς οι 11 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενούντων είναι τα 68 έτη.

Check Also

Στον… δρόμο «η αδιαφορία της κυβέρνησης» βγάζει την Παρασκευή 15/5 τους αγρότες των Σερρών – Δίνουν «ραντεβού» στον Προμαχώνα

Αντιμέτωποι με την αδιαφορία της κυβέρνησης, όπως υποστηρίζουν οι Σερραίοι αγροτοκτηνοτρόφοι, και με τα οικονομικά …