Friday , 29 March 2024

Κορωνοϊός : Βγήκε νικητής από τη ΜΕΘ του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ο Μιχάλης Τρεμόπουλος

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΥΥΗ Μιχάλης Τρεμόπουλος ύστερα από νοσηλεία δύο μηνών και 22 ημερώνς καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, μάλιστα, εκ των 82 ημερών στο νοσοκομείο, έμεινε 64 ημέρες στη ΜΕΘ, τις 32 εξ’ αυτών διασωληνωμένος. Πλέον, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης ώστε να επανέλθει πλήρως ο οργανισμός του. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο προκειμένου να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης για την αποθεραπεία του, τον περίμεναν συγγενείς και φίλοι, αλλά και γιατροί που τον φρόντιζαν στο νοσοκομείο και τον υποδέχθηκαν κατά το εξιτήριο με χειροκροτήματα.

Ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο FACEBOOK αναφέρει “Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α’ και Β’) του νοσοκομείου “Παπανικολάου” μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος.Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό. Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες. Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει). “Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!” είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου. Και έτσι θα συνεχίσω…”.

Δηλώνει υπέρμαχος των αυστηρών μέτρων αλλά διαφωνεί με τα lockdown. Εκφράζει τις επιφυλάξεις του για το εμβόλιο ενώ θεωρεί αποτελεσματικά τα μέσα προστασίας από τον ιό. “Δεν πιστεύω στους αποκλεισμούς και στα κλειστά μαγαζιά. Θα μπορούσαν τα μαγαζιά να παραμείνουν ανοιχτά και να λειτουργούν με αυστηρά μέτρα. Μπορεί να κόλλησα στο σούπερ μάρκετ” ανέφερε σε δηλώσεις του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *