Friday , 29 March 2024

Κρουαζιέρα με 99 ευρώ την ημέρα!

Μειωμένες ως και 45% είναι οι τιμές της εταιρείας Celestyal Cruises για όσους επιλέξουν να κάνουν κρουαζιέρα μέχρι τις 11 Ιουλίου στα νησιά του Αιγαίου.

Ειδικότερα, το κόστος για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων “Εικόνες Αιγαίου” (Μύκονος, Αρχαία Έφεσος, Πάτμος, Ηράκλειο, Σαντορίνη) ξεκινάει από 297 ευρώ από 530 ευρώ που κοστίζει κανονικά.

Όσον αφορά την δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Ειδυλλιακό Αιγαίο” (Θεσσαλονίκη, Αρχαία Έφεσος, Ρόδος, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονος, Μήλος) προσφέρεται στην τιμή των 721 ευρώ (από 1.300 ευρώ).

Όλες οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν όλα τα γεύματα και κλασικά ποτά εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμων, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα. 

«Για τους Έλληνες ταξιδιώτες που ίσως έχουν καθυστερήσει τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών, λόγω και της δύσκολης συγκυρίας, η Celestyal Cruises είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει την καλύτερη καλοκαιρινή προσφορά που απευθύνεται σε όλους, από οικογένειες, νέα ζευγάρια, μεμονωμένους ταξιδιώτες και παρέες», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, Leslie Peden.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *