Saturday , 20 April 2024

Κωνσταντίνος Ζέρβας: “Θέλουμε να δημιουργήσουμε υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας και να αξιοποιήσουμε το πάρκινγκ στην Πολυτεχνείου”

ΤΠρωτοβουλία για τη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης αναλαμβάνει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά το “σφράγισμα” του πολυόροφου σταθμού αυτοκινήτων “Μακεδονία” επί της οδού Πολυτεχνείου.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, πρόθεση της διοίκησης του δήμου είναι να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ώστε “να δημιουργήσουμε νέο υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας, να ενεργήσουμε στην κατεύθυνση αξιοποίησης του πάρκινγκ στην Πολυτεχνείου και θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές λύσεις”.

“Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται και αξιόπιστα μέσα μαζικής μεταφοράς και ελεύθερους δημόσιους χώρους αλλά και θέσεις στάθμευσης”,σημειώνει ο κ. Ζέρβας ενώ απηύθυνε αυστηρό μήνυμα σε όσους υπονομεύουν αυτή την προσπάθεια.

“Όσοι ναρκοθετούν αυτή την προοπτική, με δηλώσεις κι ενέργειες, είτε δεν αντιλαμβάνονται τη φύση και το μέγεθος του προβλήματος είτε επιθυμούν την πόλη εγκλωβισμένη σε ένα καθημερινό κυκλοφοριακό άλγος, χωρίς καμία προοπτική εξέλιξης”, υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *