Friday , 19 April 2024

«Κόντρα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την δωρεά υγειονομικού υλικού σε υπαλλήλους των τελωνείων Ευζώνων και Προμαχώνα

Του Γ. Κατσιάνη

Πολιτική αντιπαράθεση προκαλεί η πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Καράογλου να διανείμει χιλιάδες μάσκες μιας χρήσης και μεγάλες ποσότητες αντισηπτικού στο προσωπικό που υπηρετεί στους τελωνειακούς σταθμούς Ευζώνων και Προμαχώνα.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του κ. Καράογλου να δημοσιεύσει τα ονόματα των εταιρειών που δωρίζουν υγειονομικό υλικό, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

«(Δεν) ντρέπεται να προβάλλει μέσα από δελτίο Τύπου του υφυπουργείου, τις ιδιωτικές εταιρίες που τον χρηματοδοτούν; Τι είναι ο υφυπουργός; Διαφημιστής των εταιριών;», αναρωτιέται η κα Νοτοπούλου και σημειώνει πως «αν οι εταιρίες χρηματοδότησαν την αγορά των υλικών, ο κ. Καράογλου τι παριστάνει; Τον πρωταγωνιστή στις φωτογραφίες;».

Η απάντηση Καράογλου

Άμεση ήταν η απάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών, ο οποίος με ανακοίνωση του κατηγορεί την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ότι «στοχοποιεί για πολλοστή φορά την ιδιωτική πρωτοβουλία».

«Αντί να επαινεί τις εταιρείες για την κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύουν, δωρίζοντας υγειονομικό υλικό στους αστυνομικούς και τους τελωνειακούς υπαλλήλους των τελωνειακών σταθμών Ευζώνων και Προμαχώνα, τις καταγγέλλει. Φαίνεται πως εξακολουθεί να ονειρεύεται κολεκτιβοποίηση και άλλες Σταλινικές πρακτικές, από εκείνες που αρέσκονται στην Κουμουνδούρου», τονίζει ο κ. Καράογλου.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *