Thursday , 25 April 2024

Κ.Καραμανλής: Διπλή επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εντός του Οκτωβρίου

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Καραμανλής, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 12.30.

Τον κ. Καραμανλή θα υποδεχθεί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Οι δυο άνδρες θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητήσουν για καίρια ζητήματα της πόλης.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει το “παρών” στη Θεσσαλονίκη και λίγες ημέρες αργότερα, ως ομιλητής για τα εθνικά θέματα στην κεντρική εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τα 80 χρόνια της (1939-2019) στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19.30 στο Θέατρό της (Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Κ.Θ.Β.Ε.), Εθνικής Αμύνης 2 ), με την οποία η ΕΜΣ θα τιμήσει παράλληλα τη μνήμη του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίον θα απονεμηθεί το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *